Limburg

Limburg

Een aantal keer per jaar geeft Silvia ook sessies en workshops in Limburg. Zowel de sessies als workshops worden in Gulpen gehouden, in vakantiewoningen de Veldhof:

Vakantiewoningen de Veldhof
Ingbergrachtweg 11
6271 CK Gulpen
T: 043-4501609

Wanneer?

Vanaf donderdag 15 november tot en met zondag 18 november is Silvia weer in Limburg.

Als je een afspraak wilt maken (evt. voor de volgende keer) kun je hiervoor bellen op nummer 06-2753 1817. Houd er rekening mee dat de agenda over het algemeen snel volgeboekt is.

Tevens word je vriendelijk verzocht om Silvia uiterlijk 48 uur van tevoren in kennis te stellen van een afmelding zodat de vrijgekomen plek opgevuld kan worden door iemand van de urgentielijst. Niet nagekomen afspraken en afmeldingen die korter dan 48 uur van tevoren doorgegeven worden, moeten dan ook in rekening gebracht worden.

Ook wordt er elke keer een mannengroep gehouden, deze vindt plaats op de vrijdag van 19.00 - 23.00 uur en kost. Heb je interesse om mee te doen aan de mannengroep of wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Silvia, of met Johan Bax via 06-5159 5166.

Locatie

 

Routebeschrijving naar de Veldhof:

Als je met de auto komt vanuit:

  • Maastricht: Volg de rijksweg N278 door Margraten naar Gulpen. Bij het eerste stoplicht in Gulpen (onder aan de berg) ga je linksaf de Ingbergrachtweg in. Als het goed is kan je daar meteen links parkeren, anders rij je ietsje door waar je in het straatje links kan parkeren.

  • Valkenburg: Rij door Wijlre richting Gulpen (N594), in Gulpen ga je onderaan de berg bij de stoplichten rechts. Bij het volgende stoplicht ga je weer rechts de Ingbergrachtweg in. Als het goed is kan je daar meteen links parkeren, anders rij je ietsje door tot de Boerenbond (ook links) waar je kan parkeren.

Aan de Ingbergrachtweg ligt de ingang van de Veldhof (een grote carré boerderij). Als je door de groene poort gaat zie je rechts voor je een balkon boven een poort. Onder die poort bevindt zich aan de rechterkant een deur, dit is de ingang. Mocht je er niet uitkomen vraag dan even bij de eigenaresse naar Silvia Sédoc of naar huisje 8.

Als je met het openbaar vervoer komt: In Gulpen bevindt zich een groot busstation op vijf minuten lopen van de Veldhof. Loop vanaf het busstation links de Provinciale weg op (als je er met je rug naar toe staat), na zo´n 5 minuutjes is het aan je rechter hand. Voor verdere informatie bel 0900-9292 of kijk op http://www.9292ov.nl/.