Praktijkinformatie

Practice for Universal Health
Marnixstraat 89 D
1015VE AMSTERDAM

AGB-Code: 90041900
Zorgverlener: STM SEDOC
KvK nr.: 5000 787 40000
RBCZ licentie nr.: 102143R
NCSV licentie nr.: R255-0075

Beroepsverenigingen

Practice for Universal Health is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

 

Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging https://ncsv.info

 

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg: https://www.rbcz.nu

 

Tuchtcollege voor de complementaire zorg: https://www.tcz.nu

Vergoeding

Cranio Sacraal Therapie wordt door verschillende zorgverzekeraars vergoed. U kunt dit navragen bij u zorgverzekeraar of nakijken of ze behandelaars die bij een van de boven vermelde beroepsverenigingen aangesloten zijn vergoeden. Alleen sessies waarin Cranio Sacraal Therapie wordt gegeven worden vergoed. 

Klachtenregeling

Heeft u een klacht over Practice for Universal Health, dan kunt in in dit document lezen hoe dit in zijn werk gaat. 

Bereikbaarheid en telefonisch consult

Silvia is iedere dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar van 12.30 tot 13.30 op het nummer 06-2753 1817 voor het beantwoorden van korte vragen. Langere gesprekken zijn op dat moment niet mogelijk. Als een langer gesprek nodig is dan kan je op die tijden een afspraak maken voor een telefonisch consult. De kosten daarvan bedragen € 15,-. Een telefonisch consult duurt max. 30 minuten, en is alleen mogelijk voor mensen die al eerder een behandeling gehad hebben.

Afmeldingen

Kan een afspraak niet doorgaan dan wordt u vriendelijk verzocht uiterlijk 24 uur van tevoren Silvia in kennis te stellen van een afmelding zodat de vrijgekomen plek opgevuld kan worden door iemand van de urgentielijst. Niet nagekomen afspraken en afmeldingen die korter dan 24 uur van tevoren doorgegeven worden, moeten dan ook in rekening gebracht worden.