Sessies

U kunt een afspraak maken voor een sessie in Amsterdam of in Limburg. Silvia is bereikbaar op nummer 06-2753 1817, of u kunt een bericht sturen via het contactformulier

De volgende sessies zijn mogelijk:

1 uur: Tijdens deze sessie staat lichaamswerk centraal, met name cranio-sacraaltherapie of kleur en licht therapie. Het gesprek is informatief.
1,5 uur: Tijdens deze sessie staat lichaamswerk centraal en is het gesprek informatief en gericht op een thema.
2 uur: Tijdens deze sessie wordt het thema op een holistische wijze belicht en van daaruit gaan wij over naar lichaamswerk. 

Een sessie van een uur kan niet verlengd worden naar anderhalf uur. Een sessie van anderhalf uur kan wel verlengd worden naar twee uur. Het tarief voor twee uur wordt dan in rekening gebracht.

Bereikbaarheid en telefonisch consult

Silvia is iedere dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar van 12.30 tot 13.30 op het nummer 06-2753 1817 voor het beantwoorden van korte vragen. Langere gesprekken zijn op dat moment niet mogelijk. Als een langer gesprek nodig is dan kan je op die tijden een afspraak maken voor een telefonisch consult. De kosten daarvan bedragen € 15,-. Een telefonisch consult duurt max. 30 minuten, en is alleen mogelijk voor mensen die al eerder een behandeling gehad hebben.

Afmeldingen

Kan een afspraak niet doorgaan dan wordt u vriendelijk verzocht uiterlijk 24 uur van tevoren Silvia in kennis te stellen van een afmelding zodat de vrijgekomen plek opgevuld kan worden door iemand van de urgentielijst. Niet nagekomen afspraken en afmeldingen die korter dan 24 uur van tevoren doorgegeven worden, moeten dan ook in rekening gebracht worden.